
1985
Founded in 1985, Kobe Kokusai Cooking & Pastry College is an excellent environment, with an extensive record of producing culinary and pastry hygienists, cutting-edge facilities, and first-class instructors. Cuisine is an eternal theme across generations. You need a blend of wide-ranging knowledge and advanced technical skills to achieve your dreams. We invite you to learn them with us in the gourmet city of Kobe. At our school, you will enjoy plentiful opportunities to enter contests and take lectures from experienced, well-known chefs and patissiers, and we respect our students’ will to learn above all else. Gain the skills to connect to your future.
大
きな
夢
へと
羽
ばたくために、
留学生
の
学
びを
徹底
サポートします。

第
34
回
全国
調理師
養成
施設
技術
コンクール
全国
大会
に
出場
し、
日本
料理
部門
で
後援
団体長
賞
(
総合
4
位
)を
受賞
しました。
MA JIEYIN(
国際
語学
学院
卒
)
-
出身 :中国 -
卒業 学科 :調理 スペシャリスト本科

在校
生
紹介
崔 睿文( 神戸東洋日本語学院 卒)
-
出身 :中国 -
在籍 学科 :製菓 スペシャリスト本科
卒業後は日本で就職して、技術をさらに身に付けて、将来は中国に帰ってビジネスをします。

徐 赫(
神戸
東洋
日本語
学院
卒
)
-
出身 :中国 -
在籍 学科 :製菓 スペシャリスト本科

WATTANAMANON PEERADA(神戸国際大学卒)
-
出身 :タイ -
在籍 学科 :製菓 スペシャリスト本科
大学卒業後、夢あきらめきれずに製菓の道に進み、製菓衛生師の国家資格も取得することもできました。

PHAM VAN DUNG(
神戸
国際
ビジネスカレッジ
卒
)
-
出身 :ベトナム -
在籍 学科 :調理 師 科

卒業
後
について
-
日本 で働 きたい方 に対 しては「特定 技能 第 1号 」の在留 資格 取得 に向 け指導 しています。 -
日本 の食文化 を母国 に帰 って広 めたい方 に対 しては「日本 の食文化 海外 普及 人材 育成 事業 」に取 り組 んでいきます。
卒業
生
紹介
都 炫真(
コミュニカ
学院
卒
)
-
出身 :韓国 -
卒業 学科 :製菓衛生師 科
144, Changuimun-ro, Jongno-gu, Seoul, Republic of Korea
서울특별시 종로구 부암동 261-6 1층

王雪峰(
神戸
東洋
日本語
学院
卒
)
-
出身 :中国 -
卒業 学科 :製菓衛生師 科 -
開店 :炙匠 -ABUKU-
炙匠是一家全席预约制餐厅,以原始的果木柴火炙烤食材,追寻食材本味,融合各种元素创造美食。

お
問
い
合
わせ
TEL:0120-06-6921
E-mail:info@ikusei.ac.jp
生活
指導者
紹介
事業
部
留学生
サポーター
植木
修平
